Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın yanı esna yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına aldatmaınması kolaylaşır ve henüz şu denli mazarrat vermesi önlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size veri verecektir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın bapsı acil çıkış ciğerin kullanılacaksa o vakit zaruri koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Binaların mimarisına amelî kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz Yangın Merdiveni Kapısı geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları Yangın Merdiveni Kapısı henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Yangın Bapsı seçer dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi hatır takkadak kapının mümkün olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıkeşik firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Cemiyet beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek kucakin tıklayın.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı fiilaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” ovası bulunan kapılarda Yangın Çıkış Kapısı fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Report this wiki page