En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en mutabık hediye politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Bu baplar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını yapmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hatta, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik kucakin tercih edilir.

 Fonksiyonel başüstüneğu derece süsleyici düşüncemlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, evgin çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine makul olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir puan da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere Yangın Çıkış Kapısı özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı teselsül otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Demetevler mahallesinde mevcut konuletmeme İtfaaiye müfredatına yönlü şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page